Skip to content
News

Tule käynnistämään avaruushautomon toiminta!

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 20 000 opiskelijaa ja yli 400

professoria. Kampuksemme sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä. Aalto-yliopiston tutkimus- ja innovaatiopalvelut vastaa Aalto-yliopiston monialaisen tutkimuksen ja taiteellisen toiminnan kehittämisestä sekä tutkimustoimintaan, taiteelliseen toimintaan, tutkimustulosten hyödyntämiseen, innovaatioihin ja yrittäjyyteen liittyvistä palveluista. Kokonaisuutta johtaa tutkimus- ja innovaatioasioista vastaava vararehtori.

Aalto-yliopiston Tutkimus- ja innovaatiopalveluissa on haettavana

YRITTÄJYYSASIANTUNTIJAN TEHTÄVÄ

Yrittäjyysasiantuntijan työtehtäviin kuuluu avaruusteknologiaa hyödyntävän yrityshautomotoiminnan käynnistäminen Aalto-yliopistossa. Henkilön tehtävänä on rakentaa toimiva yhteistyökumppanien verkosto niin kotimaassa kuin ulkomailla. Henkilön tehtäviin kuuluu myös palveluprosessin luonti ja konseptin kehittäminen, start-up yritysten valinta ja osallistuminen niiden liiketoiminnan kehittämiseen, markkinointi- ja myyntitoimet sekä hankkeen edellyttämät raportointi- ja hallinnolliset tukitehtävät. Henkilön vastuulla on myös hankkeen tuloksista viestiminen.

Yrityshautomo tulee toimimaan Aalto Start-Up Centerin yhteydessä. Aalto Start-Up Center on Aalto-yliopistossa Espoon Otaniemessä toimiva, menestyvä ja nopeasti kehittyvä yrityskiihdyttämö, joka toimii aloittavien yritysten kasvun vauhdittajana sekä yhdistää erinomaisesti kaupallisen, teknillisen ja taidealojen osaamisen. Avaruusteknologiaan liittyvä yrityshautomotoiminta toteutetaan yhteistyössä Euroopan Avaruusjärjestön sekä Espoon ja Helsingin kaupunkien kanssa.

Edellytämme

–       ylempää korkeakoulututkintoa

–       vahvaa osaamista yrityshautomo- tai yrityskiihdyttämötoiminnasta

–       kokemusta liiketoiminnan kehittämisestä ja/tai start-up -toiminnasta

–       hyviä verkostoitumis- ja projektinjohtamistaitoja

–       kokemusta myynti- ja markkinointitehtävistä

–       kokemusta kansainvälisestä toimintaympäristöstä

–       kiinnostusta avaruusteknologian hyödyntämiseen

–       erinomaisia vuorovaikutustaitoja

–       itsenäistä ja aktiivista työskentelytapaa

–       hyvää englannin ja suomen kielen taitoa

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän, työyhteisön tuen sekä mahdollisuuden monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen. Tehtävän palkkaus määräytyy Aalto-yliopistossa käytössä olevan yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtävä on määräaikainen (3 vuotta) ja se täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Matti Korpela, matti.korpela@aalto.fi, 040-186 3320 ja Marika Paakkala, marika.paakkala@aalto.fi, 040-829 2286.

Pyydämme hakemukset liitteineen (hakemus ja cv) sähköisesti alla olevan linkin kautta viimeistään 30.6.2017.